Om een retouraanvraag aan te maken logt u in op uw account op onze website. Vervolgens selecteert u in het menu onder 'Mijn account' de pagina 'Mijn bestellingen'. Zoek hier de bestelling op die het product of de producten bevat waarvoor u een retouraanvraag in wil dienen. Klik op de regel van de bestelling op 'Details'. Op de nu geopende pagina kunt u de producten die u wenst te retourneren aanvinken, het aantal selecteren en in het veld onder 'Geretourneerde producten' een reden opgeven voor de retouraanvraag. Neem hierin in ieder geval het MAC-adres van de te retourneren producten op. Het MAC-adres (serienummer) vindt u op de doos, het product zelf en eventueel in de Unifi Controller indien van toepassing. Meer informatie over het MAC-adres vindt u hier.