Om een retouraanvraag aan te maken logt u in op uw account op onze website. Vervolgens selecteert u in het menu onder 'Mijn account' de pagina 'Mijn bestellingen'. Zoek hier de bestelling op die het product of de producten bevat waarvoor u een retouraanvraag in wil dienen. Klik op de regel van de bestelling op 'Details'. Op de nu geopende pagina kunt u de producten die u wenst te retourneren aanvinken, het aantal selecteren en in het veld onder 'Geretourneerde producten' een reden opgeven voor de retouraanvraag. Neem hierin in ieder geval het MAC-adres van de te retourneren producten op. Het MAC-adres (serienummer) vindt u op de doos, het product zelf en eventueel in de Unifi Controller indien van toepassing. Meer informatie over het MAC-adres vindt u hier.

Er zitten wel voorwaarden aan het retourneren en elke aanvraag wordt per geval bekeken. Bij retourneren geldt dat het product in een originele en onbeschadigde verpakking moet worden teruggestuurd. Indien er gebruikerssporen aanwezig zijn op de verpakking of het product (zoals een gebroken seal of krassen) dan rekenen we hiervoor minimaal -15% kosten van de aanschafwaarde. Dit percentage kan oplopen op basis van de staat waarin we het product retour krijgen.