Uw factuur ontvangt u uiterlijk 2 werkdagen na het versturen van uw bestelling per mail op het emaildres dat u tijdens uw bestelling bij ons heeft opgegeven. Dit doen we om er zeker van te zijn dat de datum op de factuur overeenkomt met de verzenddatum van het product; vanaf dat moment gaat uw garantietermijn namelijk lopen.

U vind uw facturen niet terug in uw account op onze website, maar in een separaat portaal. Via de email met de factuur kunt u hierop inloggen met behulp van de tevens in deze mail verstrekte pincode. Na het inloggen ziet u de factuur die u ook per mail ontving. Als u bovenin het scherm op 'Alle facturen' klikt, ziet u een overzicht van alle eerdere, en eventueel latere, facturen die naar dit mailadres zijn verstuurd.